0item(s)

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Product was successfully added to your shopping cart.

Returnare produse

Puteti returna produsele achizitionate in urmatoarele situatii:
- Produsul care nu este conform cu specificatiile de pe site;
- Coletele ce prezinta deteriorari severe;
- Produsele ce au fost livrate gresit;

Consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 30 de zile calendaristice de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor conf. O.U.G ( Ordonanta de urgenta a Guvernului ) nr. 34/2014, pentru persoanele fizice ce achizitioneaza produse din siteuri, folosind tehnicile de comunicare la distanta, aplicandu-se definitiile cuprinse in O.U.G ( Ordonanta de urgenta a Guvernului ) nr. 34/2014.
Clientul este obligat sa notifice IL Magazzino, intentia sa de a returna produsele achizitionate, prin e-mail la office@ilmagazzino.ro in termen de maximum 30 de zile calendaristice de la primirea produselor si/sau serviciilor.
Clientul este obligat sa returneze produsele numai daca sunt in stare initiala (stare perfecta, fara urme, pete si cu toate etichetele atasate ). Toate produsele returnate trebuie sa aiba sigiliul atasat in forma nedegradata (sigiliul nu trebuie taiat, rupt sau cu scrisul decolorat)! In cazul in care produsul nu are sigiliul atasat produsul nu se poate returna deoarce consideram ca produsul a fost utilizat!

In cazul rambursarii contravalorii produsului, aceasta se va face in cel mult 30 zile de la data receptionarii produselor, prin virament bancar.
In cazul inlocuirii produsului cu unul identic sau cu un alt produs, inlocuirea se va face in conditiile si limitele unei comenzi normale.
Contravaloarea serviciilor suplimentare, incluzand dar nelimitandu-se la transportul produselor, achitata de catre client, nu se ramburseaza.
In toate cazurile, cheltuielile de returnare/re-expediere vor fi suportate de catre client.

Este necesara completarea unui Formular de retur online (click aici). Produsele returnate se trimit la adresa Magazin Online IL Magazzino, SC AVANGARDE SOLUTIONS BIURO SRL BUCURESTI, sector 1, Strada Baiculesti, nr. 25, bl. E13, sc. A, ap. 37, România.

 

Pentru a descarca formularul in format pdf va rugam sa dati click aici.

Pentru a descarca formularul in format pdf va rugam sa dati click aici.