0item(s)

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Product was successfully added to your shopping cart.

Termeni & Conditii

­Termeni si conditii

IL Magazzino, www.ilmagazzino.ro, numit in continuare IL Magazzino, este brandul societatii comerciale SC AVANGARDE SOLUTIONS BIURO SRL, organizata in baza legii romane, cu sediul in BUCURESTI, sector 1, Strada Baiculesti, nr. 25, bl. E13, sc. A, ap. 37; cod de identificare fiscala RO36400032, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J40/10523/2016, avand deschis contul in lei RO68INGB0000999906122909 la ING Bucurestii Noi.

1. POLITICA GENERALA

Acest document stabileste termenii si conditiile de utilizare ai siteului/continutului/serviciului de catre utilizator sau client, in cazul in care acesta nu dispune de un alt acord de utilizare valid, incheiat intre IL Magazzino si acesta.
1. a. Accesul la serviciu se face exclusiv prin accesarea siteului public www.ilmagazzino.ro.
1. b. Folosirea, inclusiv dar nelimitandu-se la accesarea, vizitarea si vizualizarea, continutului/serviciului, implica aderarea utilizatorului sau clientului la prezentele termene si conditii in afara de cazul in care continutul respectiv nu are conditii de folosire distinct formulate.
1. c. Prin folosirea siteului/continutului/serviciului, Utilizatorul sau Clientul este singurul responsabil pentru toate activitatile care decurg prin folosirea acestuia. De asemenea, acesta raspunde pentru orice daune materiale, intelectuale sau electronice sau de orice alta natura produse siteului, continutului, serviciului, IL Magazzino sau oricarui tert cu care IL Magazzino are incheiate contracte, in conformitate cu legislatia romana in vigoare.
1. d. In cazul in care Utilizatorul sau Clientul nu este de acord si/sau nu accepta si/sau isi revoca acceptul dat pentru document:
1.d.1. Acesta renunta la: accesul la serviciu, alte servicii oferite de IL Magazzino prin intermediul siteului, primirea buletinelor informative si/sau comunicarilor din partea IL Magazzino de orice natura (electronic, telefonic, etc), fara nicio garantie ulterioara din partea IL Magazzino.
1.d.2. IL Magazzino va sterge toate datele care fac referire la acesta din baza sa de date, fara nici o obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese.
1. e. Clientul / Utilizatorul poate reveni in orice moment asupra deciziei sale de a fi de acord si/sau a accepta documentul, sub forma in care acesta va fi disponibil in acel moment.
1.f. Pentru a-si exercita dreptul prevazut la art 1.4, acesta poate sa contacteze IL Magazzino, sau sa foloseasca legaturile din continutul primit de la IL Magazzino destinate acestui scop.
1. g. Clientul nu poate sa revoce acordul exprimat in favoarea documentului pe perioada derularii unui Contract, sau pana in momentul in care acesta nu va achita contravaloarea tuturor Contractelor neonorate fata de IL Magazzino.
1. h. In cazul in care Clientul a achitat contravaloarea tuturor Contractelor neonorate fata de IL Magazzino si isi revoca acordul exprimat in favoarea documentului pe perioada derularii unei Comenzi, IL MAGAZZINO va anula Comanda acestuia fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese.

2. Continut

2.a. Continutul informativ/imagistic prezentat pe siteul IL Magazzino ESTE proprietatea intelectuala a IL Magazzino.
2.b. Clientului/Utilizatorului nu ii este permisa copierea, transferul, modificarea si/sau altfel alterarea, utilizarea, legarea la, expunerea, includerea oricarui continut in orice alt context decat cel original intentionat de IL Magazzino, includerea oricarui continut in afara siteului IL Magazzino, indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al IL Magazzino asupra continutului precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea continutului, decat cu acordul expres al IL Magazzino.
2.c. Clientul/Utilizatorul poate copia, transfera si/sau utiliza continut numai in scopuri personale sau non-comerciale, numai in cazul in care acestea nu intra in conflict cu prevederi ale documentului.

3. Buletin informativ/Newsletter

3.a. Primirea buletinului informativ presupune completarea unui formular de catre Utilizator sau Client si acceptarea neconditionata a documentului, in cazul in care nu si-a exprimat deja acest acord.
3. b. Datele preluate de la Utilizator sau Client in scopul expedierii buletinului pot si vor fi folosite de catre IL MAGAZZINO in limitele Politicii de confidentialitate.
3. c. Renuntarea la primirea buletinului informativ de catre Utilizator sau Client, se poate face in orice moment:
3.c.1. Folosind legatura special destinata din cadrul oricarui buletin informativ primit.
3. c. 2. Prin modificarea acceptului sau de a primi buletinul si folosind pagini din zonele restrictionate, prin folosirea contului.
3. c. 3. Prin contactarea IL MAGAZZINO, conform cu informatiile de contactare, si fara nici o obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese.  
3. d. Renuntarea la primirea buletinului informativ nu implica renuntarea la acceptul dat pentru document.
3. e. IL MAGAZZINO isi rezerva dreptul de a selectiona persoanele carora va trimite buletinul informativ cat si dreptul de a elimina din baza sa de date orice Utilizator sau Client care si-a exprimat anterior consimtamantul de a primi buletinul informativ, fara nici un angajament ulterior din partea IL MAGAZZINO, sau a vreunei notificari prealabile a acestuia.

4. Politica de vanzare online

4. a. Accesul la serviciu este permis oricarui utilizator care poseda sau isi creeaza un cont.
4. b. Pentru a i se permite accesul la serviciu, Utilizatorul va trebui sa accepte prevederile documentului.
4. c. IL MAGAZZINO poate limita accesul clientului la serviciu, in functie de comportamentul sau anterior.
4. d. Este interzisa partajarea unui cont intre mai multi clienti.
4. e. In situatia in care se descopera accese de acest gen, IL MAGAZZINO isi rezerva dreptul de a anula sau a suspenda accesul clientului la continut sau serviciu.

5. Produsele oferite de IL MAGAZZINO

5.a Produsele comercializate prin intermediul www.ilmagazzino.ro sunt noi, in ambalajul IL MAGAZZINO si In momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala, conform legislatiei in vigoare. Produsele si serviciile sunt oferite in conditiile respectarii prevederilor prezentului document si in limita stocului disponibil. Din acest motiv IL MAGAZZINO isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs nu se mai regaseste in oferta curenta a IL MAGAZZINO.
5. b  Preturile prezentate includ TVA (20%) si includ cheltuielile de livrare, in afara cazului in care se specifica in mod expres pe site. Pretul de achizitie tiparit pe factura va fi acelasi cu cel stabilit de consilierul clienti IL MAGAZZINO in momentul confirmarii comenzii ca fiind comanda ferma.
5.c   Chiar daca, in ciuda eforturilor noastre, un mic numar de produse pot avea pe site preturi gresite, stabilite in mod eronat de catre aplicatia noastra informatica, intotdeauna se considera pret final cel acceptat de catre client in cadrul discutiilor purtate cu consultantii clienti IL MAGAZZINO. Daca pretul real al produsului este mai ridicat decat pretul afisat pe site, consultantii nostri de vanzari sunt indreptatiti sa va satisfaca cererea de a va livra produsul la pretul publicat pe site, numai in masura in care vom putea face acest lucru, dupa cum si dumneavoastra sunteti indreptatit sa refuzati comanda respectiva. In cazul in care pretul real este mai mic decat pretul publicat pe site, iar dumneavoastra ati achitat pretul in avans, diferenta va va fi returnata dupa cum se va conveni de comun acord, dar nu mai tarziu de 30 de zile de la data primirii produsului.
5.d   IL MAGAZZINO nu ofera nici o garantie, in mod expres, nici implicit, in ceea ce priveste inclusiv, dar fara limitare la, functionarea acestui site, informatia, corectitudinea descrierilor, actualizarea continutului, produsele de pe site precum si potrivirea lor pentru un anumit scop. Utilizatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor sau serviciilor conexe se face pe propriul risc, singura derogare reprezantand obligatia IL MAGAZZINO de a acorda utilizatorilor dreptul de denuntare unilaterala a contractului conform legislatiei in vigoare, drept detaliat mai jos in acest document. Imaginile publicate pe site sunt cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imaginile prezentate in orice mod (culoare, accesorii, aspect, etc.).

6. Valabilitatea ofertelor

6.a. IL MAGAZZINO isi rezerva dreptul de a modifica tarifele practicate pentru produsele si/sau serviciile disponibile pe site fara notificarea in prealabil a Utilizatorului sau Clientului.
6. b. Pretul de achizitie al produselor si serviciilor este cel din momentul emiterii comenzii, in limita stocului disponibil.
6. c. Pretul de achizitie al produselor si serviciilor promotionale este cel din momentul emiterii comenzii, in limita stocului disponibil si/sau al perioadei promotionale, in cazul in care aceasta este definita.
6. d. Pretul de achizitie al produselor sau serviciilor dintr-o comanda emisa nu se poate modifica la un moment ulterior emiterii acesteia decat cu acordul partilor.
6. e. Pretul de achizitie al produselor si/sau serviciilor dintr-un contract onorat nu se poate modifica.
6. f. Clientul poate renunta la produsele si serviciile achizitionate prin comanda, numai in perioada de timp cuprinsa intre emiterea comenzii si transformarea acesteia in contract, doar in cazul in care metoda de plata aleasa de acesta este ramburs.
6. g. Clientul poate renunta la produsele si/sau serviciile achizitionate prin contract, conform art. 12.
6. i. In cazul returnarii produselor aflate in promotie: Daca prin inlaturarea unui/unor produse nu se mai respecta conditiile stipulate pe materialele de promovare, pretul produsului/produselor ramase in comanda se calculeaza fara aplicarea promotiei!

7. Comanda online

7.a. Clientul poate efectua comenzi de produse comercializate la un moment dat, exclusiv pe site.
7.b. Prin finalizarea comenzii Clientul consimte ca toate datele furnizare de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii comenzii, denumita in cadrul acestui document si comanda emisa.
7. c. Prin finalizarea comenzii Clientul consimte ca IL MAGAZZINO poate sa il contacteze, in urmatoarele scopuri / situatii, prin orice mijloc disponibil / agreat de IL MAGAZZINO, in functie de scop/situatie.

7. d. IL MAGAZZINO poate denunta automat comanda efectuata de catre Client, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese, in urmatoarele cazuri:
7.d.1. Datele furnizate de catre Client, pe site sunt incomplete sau incorecte
7. d. 2. Activitatea Clientului pe site poate si/sau produce daune de orice natura de partea IL MAGAZZINO si/sau partenerilor acestuia
7.d.3. fara nicio justificare.
7.e. Din momentul in care Clientul valideaza contravaloarea comenzii efectuate sau in care IL MAGAZZINO informeaza Clientul cu privire la comanda sa validata, comanda acestuia devine Contract la Distanta, aplicandu-se astfel definitiile cuprinse in O.U.G ( Ordonanta de urgenta a Guvernului ) nr. 34/2014, denumit in cuprinsul acestui document Contract, la care se anexeaza, dar fara a se limita la, prezentele Termeni si Conditii.
7. f. Detaliile de livrare a produselor incluzand dar nelimitandu-se la timpul necesar livrarii nu constituie o obligatie contractuala din partea IL MAGAZZINO, fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese, in cazul in care oricare parte poate fi sau este prejudiciata in orice mod de pe urma incalcarii acestora.
7. g. In cazul in care un Client isi modifica datele personale, folosind formularele disponibile pe site, toate contractele in derulare existente la acel moment, isi pastreaza datele definite/acceptate de catre Client inainte de momentul modificarii.
7. h. Programul de preluare al comenzilor este de luni pana vineri intre orele 09.00 – 17.00, livrarea urmand a se efectua de luni pana vineri intre orele 09.00 – 18.00, sambata 09.00 – 14.00.

8. Sfat de masurare

Ca sa fii sigur ca produsul pe care il doresti ti se va potrivi, te sfatuim sa iei din sifonierul tau un obiect vestimentar asemanator, sa-l intinzi pe o suprafata dreapta si sa-l masori. Dupa aceea nu-ti ramane decat sa compari dimensiunile cu cele ale produsului pe care ti-l doresti. Sau poti la fel de bine sa iei un centimetru si sa te masori direct pe corp. Atentie mare insa sa nu te pacalesti si sa tragi prea tare de centimetru! Daca dupa masuratori te incadrezi in doua intervale de marimi, atunci te sfatuim sa alegi marimea mai mare. Teoretic aceasta se va potrivi mai bine.

9. Plata produselor

9. a. Produsele comandate trebuie achitate integral, in caz contrar nu se va efectua livrarea. Plata produselor comandate de pe site-ul www.ilmagazzino.ro conform acestor "Termeni si Conditii" se poate efectua in avans sau la livrarea produselor. IL MAGAZZINO isi rezerva dreptul ca in anumite cazuri sa solicite plata produselor in avans.
9. b. Plata in avans se poate realiza prin ordin de plata; dovada platii trebuie trimisa catre IL MAGAZZINO la adresa de e-mail office@ilmagazzino.ro. Livrarea va fi efectuata numai dupa intrarea banilor in contul IL MAGAZZINO.

10. Livrarea

10.a  Livrarea produselor se va face oriunde in tara, in termen de 48h prin curierat rapid. In cazul in care nu se va reusi livrarea in termenul mentionat, veti fi contactat(a) telefonic. Pentru a va usura cumparaturile transportul este gratuit la orice achizitie!

10.b.  In cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata, in intervalul orar stabilit de comun acord, curierul nostru va reveni inca o data dupa ce reuseste sa ia contact cu acesta, dupa care comanda va fi anulata si produsul returnat la sediu IL MAGAZZINO, clientul urmand sa suporte costurile unei noi livrari, indiferent de valoarea produselor comandate. Adresa de livrare a produslui se va confirma impreuna cu consilierul de clienti IL MAGAZZINO, numai in scris prin email.

10. c. Receptia produselor reprezinta acceptul clientului ca produsele au ajuns in stare buna si functioneaza si o reprezinta semnatura pe documentele fiscale legale. Factura constituie contract de vanzare/cumparare conform legislatiei romanesti in vigoare. Clientul isi exprima acordul explicit la semnarea facturii cu privire la faptul ca a primit produsul (produsele) care este (sunt) conform cu comanda si cu nevoile acestuia.

10.d.  IL MAGAZZINO isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de IL MAGAZZINO care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora conform uzantelor legii romanesti.
10. e. Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de IL MAGAZZINO fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de IL MAGAZZINO de la acest client.

11. Garantia produselor

Conditiile de garantie sunt in conformitate cu Legea 449/2003 si O.G. 21/1992. La solicitarea garantiei este necesara prezentarea produsului defect in ambalajul original, impreuna cu accesoriile aferente, copie de pe factura fiscala si certificatul de garantie in original. In cazul in care produsele ajung neinsotite de aceste documente, produsele pot fi returnate solicitantului/expeditorului fara a i se solutiona garantia.

12. Returnarea produselor

12.a. Clientul IL Magazzino poate returna produsele achizitionate in urmatoarele situatii:
- Produsul care nu este conform cu specificatiile de pe site;
- Coletele ce prezinta deteriorari severe;
- Produsele ce au fost livrate gresit;

12.b. Consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 30 de zile calendaristice de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor conf. O.U.G ( Ordonanta de urgenta a Guvernului ) nr. 34/2014, pentru persoanele fizice ce achizitioneaza produse din siteuri, folosind tehnicile de comunicare la distanta, aplicandu-se definitiile cuprinse in O.U.G ( Ordonanta de urgenta a Guvernului ) nr. 34/2014.
12.c. Clientul este obligat sa notifice IL Magazzino, intentia sa de a returna produsele achizitionate, prin e-mail la office@ilmagazzino.ro in termen de maximum 30 de zile calendaristice de la primirea produselor si/sau serviciilor.
12.d. Clientul este obligat sa returneze produsele numai daca sunt in stare initiala (stare perfecta, fara urme, pete si cu toate etichetele atasate ). Toate produsele returnate trebuie sa aiba sigiliul atasat in forma nedegradata (sigiliul nu trebuie taiat, rupt sau cu scrisul decolorat)! In cazul in care produsul nu are sigiliul atasat produsul nu se poate returna deoarce consideram ca produsul a fost utilizat!

12.e. In cazul rambursarii contravalorii produsului, aceasta se va face in cel mult 30 zile de la data receptionarii produselor, prin virament bancar.
12.f. In cazul inlocuirii produsului cu unul identic sau cu un alt produs, inlocuirea se va face in conditiile si limitele unei comenzi normale.
12.g. Contravaloarea serviciilor suplimentare, incluzand dar nelimitandu-se la transportul produselor, achitata de catre client, nu se ramburseaza.
12.h. In toate cazurile, cheltuielile de returnare/re-expediere vor fi suportate de catre client.

Este necesara completarea unui Formular de retur online. Produsele returnate se trimit la adresa Magazin Online IL Magazzino, SC AVANGARDE SOLUTIONS BIURO SRL BUCURESTI, sector 1, Strada Baiculesti, nr.

13. Limitare de responsabilitate

13.a. IL MAGAZZINO nu poate fi tinuta responsabila in fata nici unei persoane fizice sau juridice care foloseste sau se bazeaza pe continut.
13. b. IL MAGAZZINO nu poate fi tinuta responsabila pentru orice fel de prejudiciu (direct, indirect, accidental sau nu /etc) ce rezulta din folosirea sau din incapacitatea de folosire a informatiei de tip continut prezentata sau nu pe site sau pentru orice tip de erori sau omisiuni in prezentarea continutului care pot conduce la orice fel pierderi.
13. c. In cazul in care un Utilizator/Client considera ca un Continut expediat prin orice mijloc de catre IL MAGAZZINO, violeaza drepturile de copyright sau orice alte drepturi, acesta poate sa contacteze pentru detalii IL MAGAZZINO, conform detaliile de contact, astfel incat IL MAGAZZINO sa poata lua o decizie in cunostinta de cauza.
13. d. IL MAGAZZINO nu garanteaza utilizatorului sau clientului acces pe site sau la serviciu si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial si/sau integral continutul, de a reproduce partial sau integral continutul, de a copia, sau de a exploata orice continut in orice alta maniera, sau de a transfera vreunui tert orice continut asupra caruia are si/sau a obtinut acces, in baza unui acord de utilizare, fara acordul prealabil scris al IL MAGAZZINO.
13. e. IL MAGAZZINO nu raspunde de continutul, calitatea sau natura altor site-uri la care se ajunge prin legaturi din continut, indiferent de natura acestor legaturi. Pentru respectivele site-uri, raspunderea o poarta, integral, proprietarii acestora.
13.f. Operatorii, administratorii si/sau proprietarii site-ului nu sunt sub nici o forma responsabili pentru relatiile sau consecintele acestora rezultand din, dar nelimitandu-se la, achizitii, oferte speciale, promotii, promovari, sau oricare alt tip de relatie / legatura / tranzactie / colaborare / etc. care pot aparea intre client sau utilizator si oricare dintre cei care isi fac promovare directa sau indirecta prin intermediul siteului.

14. Politica de confidentialitate

14.a.  IL MAGAZZINO garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Aceste informatii vor putea fi folosite de catre IL MAGAZZINO pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promotii, etc. numai cu acordul prealabil al clientului. Furnizarea datelor personale catre IL MAGAZZINO nu implica obligativate din partea utilizatorilor iar acestia pot refuza furnizarea acestor date in orice circumstante si pot solicita in mod gratuit stergerea acestora din baza de date. Orice astfel de cerere/notificare in vederea stergerii acestora din baza de date, se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa office@ilmagazzino.ro, sau prin posta la adresa: SC AVANGARDE SOLUTIONS BIURO SRL, Strada Baiculesti, nr. 25, bl. E13, sc. A, ap. 37, sector 1, BUCURESTI.

14. b.  IL MAGAZZINO se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti cu exceptia operatorului de marketing direct. Datele personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.


14. c.  Informatiile furnizate catre IL MAGAZZINO sunt folosite numai in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzilor, trimiterea de mesaje personalului OFG, abonarea la newsletter, etc), conform legilor in vigoare. IL MAGAZZINO nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti, nu incurajaza spam-ul, si nu face publice datele furnizate de clientii sai fara acordul explicit al acestora.

14. d.  IL MAGAZZINO certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum si a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare.

14. e.  IL MAGAZZINO nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale. IL MAGAZZINO nu poate fi facut raspunzator in nici un fel pentru pierderea sau alterarea datelor personale stocate de  in scopul precizat in prezentul document.

15. Litigii

15.a. Prin folosirea/vizitarea/vizualizarea/etc siteurilor si/sau al oricarui continut trimis de catre IL MAGAZZINO Utilizatorului/Clientului prin accesare si/sau expediere prin orice mijloc (electronic, telefonic, etc), acesta se declara de acord cel putin cu prezentele "Termeni si conditii de utilizare".
15. b. Orice disputa cu referire la prezentele “Termeni si Conditii” care ar putea sa apara intre Utilizator/Client si IL MAGAZZINO se va rezolva pe cale amiabila.
15. c. IL MAGAZZINO nu raspunde de nici o pierdere, costuri, procese, pretentii, cheltuieli sau alte raspunderi, in cazul in care acestea sunt cauzate direct de nerespectarea Termenilor si conditiilor.

16. Dispozitii finale

IL MAGAZZINO isi rezerva dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari ale site-ului/structurii acestuia/serviciului, inclusiv modificari ce ar putea afecta site-ul si/sau orice continut fara notificare prealabila a Utilizatorului sau Clientului.